Ezt "elraktároztam". Nagyon finom, csupa csoki. :))
A piskótához:
6 db tojás
6 ek.kristály cukor
3 ek. finom liszt
3 ek. kakaópor
1 cs.sütőpor
A krémhez:
25 dkg margarin
10 dkg porcukor
3 ek.kakaópor
1/2 ü. rumaroma
A tetejére:
20 dkg étcsokoládé
2 ek.étolaj
2 ek.tej
A szóráshoz:
5 dkg kókuszreszelék
Előkészítés: Az összetevőkből kakaós piskótát sütünk.
Elkészítés: A krémhez a vajat gőz felett megolvasztjuk. Hozzáadjuk a cukrot és a kakaóport. Folyamatosan kevergetve visszahűtjük. Beleöntjük az aromát. A krémmel megkenjük a piskótát, majd 15-20 percre a hűtőbe tesszük. A csokit gőz felett felolvasztjuk, elkeverjük az olajjal és a kakaós krémre kenjük majd megszórjuk kókuszreszelékkel. Szeletelés előtt tegyük egy órára a hűtőbe.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.