Kedves Csóti Heni! Követve az utasításokat, császármorzsa állaga lett a "masszának". Nem maradt ki valami az alapanyagok közül? Köszi a választ!
Ezt a receptet még akkor készítettem el, mikor elkezdtem paleozni. Paleolit szakácskönyv alaján.
Előmelegítem a sütőt 180 fokra.
A tojásokat felverem, amíg a fehérje és sárgája egyneművé válik, belecsúrgatom az olvasztott ghít vagy kókuszzsírt, aztán keverem habverővel, ha kicsit felhabosodik, akkor jó, kicsit krémes az állaga.
Összekeverem a kókuszlisztet a nyírfacukor/xilit, őrölt mandula, vanília, és sütőporral, aztán gyors mozdulattal összekeverem a száraz alapanyagokat a folyékony alapanyagokkal. A kizsírozott muffinformába, vagy szilikonos muffinformába öntöm a masszát egyenletesen elosztva és a tetejére egy-két szem aszalt meggyet nyomok.
(lehet málnával és szederrel is készíteni)
Sütöm kb. 15 percig készre 180 fokon előmelegítve.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.