40 dkg seréskaraj
20 dkg csemegeuborka
20 dkg füstölt kolbász
20 dkg füstölt szalonna
0,8 dkg vörös hagyma
0,2 dkg só
0,01 dkg bors
2 db tojás
0,10 dkg liszt
40 dkg rizs
0,10 dkg zsemlemorzsa
olaj
40 dkg burgonya
Sertéskarajt kiklopfoljuk, és megtöltjük a raguval, felgöngyöljük ( ha szükséges fogvájóval megtüzzük ) és a panírozás után ( tojás, liszt, zsemlemorzsa ) bő forró olajban kisütjük.
Burgonyát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
Rizst puhára főzzük.
Töltelék:
A hagymát lepároljuk, uborkát, kolbászt, szalonnát vékony csíkokra vágjuk, sóval borssal ízesítjük, és hagymával lepároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.