Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » kolbásszal töltött karaj

felvitel dátuma: 2016-08-19 16:42:47       mai nézettség: 1       nézettség: 908
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
  • 1 kg csont nélküli sertéskaraj
  • 1 szál parasztkolbász
  • 1 teáskanál
  • 3 teáskanál mustár
  • Fél mokkás kanál bors
  • 2 dkg sertészsír
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 80 perc

Elkészítés:

A húst vékony késsel két helyen felszúrjuk, és beledugjuk a kettévágott kolbászt. Kívülről alaposan besózzuk, és pár órát hagyjuk állni a hűtőben. A mustárt összekeverjük a borssal, és a keverékkel bekenjük a húst. Egy fedeles jénait kizsírozunk, belehelyezzük a húst, aláöntünk 1 dl vizet, és a hideg sütőbe tesszük. 180 fokra állítjuk a hőfokot, és kb. egy óráig befedve sütjük, majd a tetejét levéve róla, kb. még 20-25 percet. Közben meg-meglocsoljuk, hogy ne száradjon ki. Ha elkészült, kihűtjük, majd hűtőbe téve kifagyasztjuk, így másnap szépen lehet szeletelni

Szakács: Gita


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.