Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ötletes / kreatív ételek recept » Kolbászos tarhonya

felvitel dátuma: 2014-11-07 06:05:46       mai nézettség: 1       nézettség: 3739
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

 25 dkg tarhonya
1 zöld paprika
25 dkg lángolt kolbász

1 mokka k

2 evk örölt piros paprika
1,5 dl étolaj

1 nagy fely vöröshagyma.

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Az étolajban az apróra darabolt vöröshagymát meg dinszteljük,és a tarhonyát is egy időben hozzá tesszük,és pároljuk,ekkor hozzá adjuk a fel szeletelt lángolt kolbászt,és hozzá tesszük,és a sót meg a zöld paprikát el darabolva,és az örölt paprikát is,jól el keverjük,és fel öntjük vízzel,hogy el lepje,és gyakran kevergetjük,amikor puha a tarhonya,onhatjuk,hogy kész,és  étvágyat!

Szakács: Marika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.