Hozzávalók:
4 db sertés köröm 3 nagy fej vöröshagyma, 1 nagy ek zsír, 2 db zöldpaprika, 2 db paradicsom, só ízlés szerint,1 mk kanál húsvarázs, fűszerpaprika
Elkészítése:
Hagymát, és a paprikát nagyobb kockára szeletelem és üvegesre pirítom, majd megszórom fűszerpaprikával és a megtisztított kettévágott körmöket beleteszem. Felöntöm annyi vizel, hogy jól ellepje a körmöt, sózom hozzáadom a kockára vágott paradicsomot, lefedem és jó puhára főzöm. Köretnek sós vízbe főtt burgonya és savanyúsággal tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.