1 csomag Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
3 db körte
3 ek kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
5 dkg mazsola
10 dkg aprított dió
fahéj ízlés szerint
1 db tojás a kenéshez
A Tante Fanny tésztát kitekerjük, majd 12 x 12 cm -s négyzetekre vágjuk.
A diót kevés cukorral megpirítjuk, majd hozzáadjuk a mazsolát, fahéjat és a kockára vágott körtét.
A tészta közepére halmozunk a töltelékből, majd batyukat formálunk.
A batyu száját összenyomkodjuk, és kevés vajon megkent alufólia csikkal összefogjuk.
Felvert tojással megkenjük a tetejét.
Sütés után az alufóliát eltávolítjuk. 210 fokon előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.