Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Kovászos csöröge.

felvitel dátuma: 2019-02-12 15:57:25       mai nézettség: 1       nézettség: 685
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:
4 dl liszt, vegyesen, sima és rétes BL 55-ös,és 2 ek rizsliszt
  3 tojás sárgája
 3 ek tejföl
1 ek tyúk zsír
 1 kk sikér
 4 ek  saját készítésű kovász.(bolti élesztő nélkül)
kevés tej,ha szükséges, (a liszt  minőségétől függ.)
Előkészületi idő: 60 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

Hozzávalókat gép össze dagasztotta, félóránként megismételtem háromszor. 
Majd a pulton  kézzel,átdagasztva  pihent fél órát.
Ujjnyi vastagra kinyújtottam, szeleteltem, és formáztam.

Bő, forró olajban sült.

Saját készítésű szőlő, és birs lekvárral fogyasztottam.

Szakács: Olgis


Film link: https://bloggeranyo.blogspot.com/

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.