Guszta, mint mindig:)
1 kg pulykamell filé
20 dkg sonka /9 szelet/
2 db tömlős krémsajt /2x10dkg/
2 szál újhagyma
2 db színes kaliforniai paprika
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszer
étolaj
Előkészítés:A pulykamellet egy nagy szeletté nyitjuk,óvatosan kiklopfoljuk.Sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel.A paprikákat vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:Kiterítünk alufóliát,vékonyan megolajozzuk majd ráfektetjük a befűszerezett pulykamellet.A kiterített pulykát betakarjuk sonka szeletekkel,megkenjük krémsajttal,teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát.A húst felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk.A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb.50 percig sütjük.Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.
Burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.