Főoldal » Krumpli leves Gyulai kolbásszal
felvitel dátuma: 2020-05-28 11:47:45
mai nézettség: 1
nézettség: 335
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
Burgonya, leves zöldség, fokhagyma, tejföl, Gyulai kolbász, zsír liszt, só bors, piros paprika, babérlevél, zöldségzöld.
Előkészületi idő: 10 perc
Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
Megpucolom a zöldségeket, a kolbászt felszeletelem. Készítek zsírból lisztből egy vékony rántás,arra ráteszem a kolbászt, a felkaríkázott zöldséget, sózom borsozom. Kerül bele fokhagyma, megszórom pirospaprikával, babérlevél egy húsleves kocka, és a fagyasztóból sonkalé, egy csokor zöldségzöld. Felöntöm vízzel és megfőzöm. Mikor kész tejföllel bahabarom.
Szakács: Livi
Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!