2 kicsontozott csirkehús ( megmaradt leveshús )
20 dkg konzerv kukorica
1 nagy fej lilahagyma
1 dl majonéz
2 dl kefir
1 dl tejszín
1 csokor petrezselyem
2 ek zselatin
só
bors, cukor
Előzőleg húslevesből megmaradt hústól leválasztjuk a csontot, és a bőrt, majd apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a kukoricát és az apróra vágott lilahagymát, petrezselymet. A majonézhez hozzákeverjük a kefirt, ízesítjük sóval, cukorral és borssal. A zselatinport a tejszínnel simára keverjük, kicsit langyosítjuk, átszűrjük, majd jól átforgatjuk a kukoricás csirkével. Hideg vízzel kiöblített formába öntjük, egy napig hűtjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.