Nagyon szép és gusztusos!!Ügyes vagy4
Sütéshez:
Tálaláshoz:
A hozzávalókból lágy közepesen lágy tésztát készítünk a Duplafalú Ablakos Kelesztőben. Duplájára kelesztjük.
Amikor megkelt a tészta, még egyszer jól átdolgozzuk, hogy szép hólyagos és sima legyen.
Kistányérba öntönk egy kevés olajat és ebbe mártjuk a kezünket.
Olajos kézzel őszibarack nagyságú gombócokat formálunk. Minden kis gombócot együvé dolgozunk, majd szépen óvatosan a kezünkkel vagy kézfejünk segítségével kinyújtunk.
A Mesterszakács Wokban bő olajat hevítünk, és mikor meleg beletesszük a lángos tésztát. kb. 1-1,5 perc alatt meg kell sülnie az egyik oldalnak, majd a Mesterfogás Grill Szettel könnyedén megfordítjuk és újabb 1 – 1,5 perc alatt készre sütjük.
A 4 literes Ovális Tálalómesterbe állítgatjuk a kész lángosokat, hogy a felesleges olaj, lecsepegjen róluk.
Mikor mind kisült, fokhagymával bedörzsöljük, tejföllel megkenjük, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.