Megpróbálom.
Az apró kockára vágott párizsit kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a mártás alapot, amit előzőleg a hideg tejjel és vízzel jól elkeverünk. Kevergetés közben felforraljuk és forrástól számítva 3-4 percig főzzük.
Egy kb. másfél literes, margarinnal kikent tűzálló edény aljára kevés szószt öntünk, majd belehelyezünk 3 lasagne lapot egymás mellé. Úgy rétegezzük a szószt és a tészta lapokat, hogy a szósz legyen a legfelső réteg.
A tetejére reszelt sajtot szórunk.
Az előkészített lasagnét 200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.