100 g étcsokoládé
60 g margarin
100 g cukor
2 tojás
22 dkg liszt
1 kk sutopor
porcukor a hempergetéshez
A margarint és az étcsokoládét olvaszd fel a mikrohullámú sutoben. A tojásokat keverd krémesre a cukorral. Add hozzá a felolvasztott vajas étcsokoládét, és szitáld bele a sutoporral elkevert lisztet.
Mélyhutoben pihentesd 30 percig vagy hutoben 2-3 órán át.
Fagylaltadagoló kanál segítségével vegyél a masszából egy keveset, formázz belole dió nagyságú golyókat és hempergesd meg a porcukorban.
Zsírpapírral bélelt tepsire téve, elomelegített sutoben, alacsony hofokon susd 10 percig.
Vedd ki a sutobol, majd amikor kihult, tárold fémdobozban.
TIPP: Az alaptészta mindenképpen legyen lehutve, ettol marad duci a tészta a sutés után is és nem laposodik el! Akár egy egész éjszakán át a hutoben hagyható.
A legjobb benne az, hogy az olvasztott csokoládét a szádban érzed szétáradni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.