Hozzávalók:
20 dkg lebbencstészta ( csuszatészta) 1 lapos evőkanál zsír, 1 közepes fej vöröshagyma,30 dkg burgonya, ( tisztítva) 2 kávéskanál fűszerpaprika, 20-25 dkg kolbász, 1db paprika, 1 db paradicsom, 1 zeller száll só, bors, ételízesítő, vagy ( 1 húsleveskocka)
Előkészítjük a hozzávalókat. Megpucoljuk a burgonyát, megmossuk, majd kockára vágjuk.
A hagymát is megpucoljuk, apró darabokra vágjuk üvegesre pirítjuk rátesszük a fűszerpaprikát, burgonyát, és felöntjük 1.5 dl vizel. Sózzuk, borsozzuk,ízlés szerint az ízesítőt fél fövésbe teszem hozzá.
Közben a lebbencstésztát meg pirítom 2 ek olajba, a kolbászt felkarikázom, és a fél fövésbe lévő leveshez adom. Ekkor teszem hozzá az ízesítőt, paradicsomot, paprikát, zeller szállat, és készre főzöm
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.