1 kg sárga paprika, 0,5kg piroshúsu paprika, 60 dkg paradicsom, 6 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 20 dkg fűstölt húsos szalonna, 15 dkg, szárazz kolbász, 1 teáskanál vegeta, 1 csapott evőkanál oregánó,20 dkg gomba, só ízlés szerint, 20 dkg zsír.
Először is a hozzávalókat megtisztítjuk,paprikát paradicsomot megmossuk.
Majd a zsírt egy 4 literes lábosban felolvasszuk, ebbe karikázzuk vékonyan a vöröshagymát,fokhagymát,szalonnát aprókockára vágva,kolbászt vékonyan felkarikázva,és lassú tűzön meg dincteljük,majd a felkarikázott paprikát paradicsomot,és a gombát,hozzá adjuk. Be fűszerezzük és közben megkeverjük,majd készre főzzük.
Melegen rízssel,tarhonyával, vagy bármivel tálalhatjuk.
Erős paprikát mindenki saját magának hozzáadja.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.