Ez az én lecsóm is, Lívi, így készítem csak szalicil nélkul, kicsit fejreállítva, dunsztba rakva. Épp a minap irogattam Henivel, mondtam neki, hogy így a legfinomabb, mert friss hagymát vágsz alá, meg a tobbi jót! Puszkóka!
Paradicsom,paprika,szalicil
A paradicsomot forrő vízbe dobom lehúzom a haját mivel én en nem szeretem a lecsóban.Felszeletelem ,a paprikával együtt fazékba teszem összeforralom csak egyet forr aztán üvegbe teszem,tetejére szalicilt teszek,Bevizezem a fóliát a vizes fele kerül alólra gumigyűrűvel lekötöm,száraz dunszba teszem mikor kihül mehet a polcra.Télen mikor felhasználom,pirítok alá hagymát ,ekkor ízesítem belekerül a virsli és a rizs is, ki mit szeret.
Ez az én lecsóm is, Lívi, így készítem csak szalicil nélkul, kicsit fejreállítva, dunsztba rakva. Épp a minap irogattam Henivel, mondtam neki, hogy így a legfinomabb, mert friss hagymát vágsz alá, meg a tobbi jót! Puszkóka!
ügyes vagy én még nem tettem fel a receptet, de hamarosan még nem volt rá időm.
Így van nem kell bonyolítani én a biztonság kedvéért használok szalicilt a csavaros üvegjeim elfogytak.Már 200 üvegem tele van!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.