Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Lecsókolbász pörkölt

felvitel dátuma: 2011-08-23 16:52:04       mai nézettség: 1       nézettség: 7390
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

25 dkg lecsókolbász
1 db nagy vöröshagyma
1,5 dl olaj
1-1paprika, paradicsom, pirospaprika
2 dl viz, , bors

A fűszerek Toldi Fűszer termékek www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

A vöröshagymát felapritom,a felhevített olajon megfuttatom és már dobom is bele a kolbászt amit jól megmostam,bőrét lehúztam és feldaraboltam.Együtt sütöm a hagymával,majd rádobom a felapritott paprikát és paradicsomot tovább sütöm egy percig,majd megszínezem pirospaprikával, sóval,borssal ízesitem és felöntöm kb 1,5dl vizzel Fedő alatt kb 15 percig sütöm és a fözelék feltéteként tálalom,de önálló ételként vacsorára puha kenyérrel,savanyúsággal is kitűnő.Vagy körettel még egy önálló ebédre is elkészíthető.Gyors és olcsó!.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptlap.hu/edit_recept?edit=1&id=4526

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Vass Márta 2020 február 01

Olcsó de olyan is! 🤮

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.