Guszta!!:)
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A hagymát felkockázom és oliván megpirítom, majd hozzáadom a felkockázott csirkehúst, pirítom míg kicsit fehér lesz és ízesítem só, bors, szárított petrezselyemmel. Mikor már megpuhult hozzáadom a mustárt, a paradicsompürét jól elkeverem, majd a lecsót és pár percig kavargatva hagyom összeérni az ízeket.
Én kölest főztem hozzá: 1 csésze köles 3 csésze víz és pici só, ezt többszöri kevergetés mellett puhára főzve, míg elfől a leve kisebb lángon, majd fedő alatt lefedve 15 percet hagyom állni. Utána tálalható együtt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.