A gomba és a máj külön külön is finom, hát még igy együtt.
Lecsónak: paprika
paradicsom
hagyma
0,5 kg csirkemáj
0,5 kg csiperkegomb
Őrölt pirospaprika
só, bors majoranna
Készítünk egy lecsót,(pirospaprikával)
Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, só bors.
A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk,só bors majoranna.
Ha minden kész összeöntjük az egészet, összeforraljuk, és a végén megszórjuk petrezsejemzöldel.
Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk . Vegyes uborka-paprika saláta jól passzol hozzá!
Jó munkát jó étvágyat!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.