40 dkg libamáj
20 dkg paprika, paradicsom, vöröshagyma
40 dkg burgonya
friss zöldség a díszítéshez
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
étolaj nagyon kevés a lecsóba
2 dkg őrölt piros paprika
A libamájat egyenletes szeletekre vágjuk, majd roston megsütjük.
A hagymából, paprikából, paradicsomból lecsót készítünk. ( apróra vágjuk a vöröshagymát, kockákra vágjuk a paprikát, paradicsomot )
Burgonyát megtisztítjuk kockára vágjuk, majd megfőzzük.
Apróra vágott hagymát olajon megpírítom, leveszem a tűzhelyről addig, amig megszórom piros törött paprikával
kicsit dinsztelem még majd a főtt burgonyát hozzátesezm és lassú keverés után ( egy kicsit a burgonya megtörik nembaj ) még dinsztelem egy kicsit.
Ízlésesen tálalom, félszáraz vörösbort fogyasztok hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.