Nagyon tetszik!
1-1,5 kg csontos karaj
20 dkg sonka
20 dkg húsos füstölt szalonna
grill fűszer
só
őrölt fekete bors
3-4 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
őrölt kömény
2 ek.sertés zsír
Előkészítés:A szalonnát és a sonkát vékonyan felszeleteljük..A karajt ujjnyi szeletekre vágjuk úgy hogy a csontnál egyben maradjon./mint egy legyező/
A karajt sózzuk,befűszerezzük.A karajszeletek közé 1-1 sonka és szalonna szeletet helyezünk.A húst tepsibe tesszük,zsírt,fokhagyma gerezdeket és négybe vágott vöröshagymát rakunk mellé.Kevés vizet öntünk alá és lefóliázva kb.egy órát sütjük.Levesszük a fóliát és locsolgatva szép pirosra sütjük.
Hidegen és melegen is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.