Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Téli receptek » Lencse főzelék füstölt oldalassal

felvitel dátuma: 2014-01-18 20:13:44       mai nézettség: 1       nézettség: 1739
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

0,5 kg lencse

0,5 kg füstölt oldalas

4-5 gerezd fokhagyma

2-3 babérlevél

0,5 dl olaj

2-3 ek liszt

1 tk pirospaprika

ecet ízlés szerint

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 100 perc
Elkészítés:

A lencsét  előző este beáztatjuk. A füstölt oldalast a csontok mentén felszeleteljük  és hideg vízben feltesszük főni. A habot folyamatosan leszedjük róla. Amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a lencsét, babérlevelet, ha szükséges sózzukKészre főzzük. Közben a szokásos módon elkészítjük a fokhagymás  rántást és a főzelékhez adjuk. Amikor besűrűsödik, kész. Én ekkor szoktam hozzáadni az ecetet. Jól elkeverjük.

Szakács: Krisztina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 csonka monika 2014 szeptember 30

finom a gyerekek nagyon szeretik

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.