Hozzávalók
bármilyen gyümölcs
nálam 50 dkg barack
50 dkg cseresznye
étolaj a kenéshez
leveles réteslap 8 db
nálam Tanty Fanni
búzadara 2 maréknyi
porcukor 10 dkg
csillag ánizs ,fahéj ízlés szerint
A réteslapot kitekerjük 8 db van a csomagban ,így 2 rakunk egybe ,egyenként megkenjük olajjal.
Rárakjuk a másik lapot ezt is megkenjük megszórjuk búzadarával rátesszük a gyümölcsöt és megszórjuk cukorral fahéjjal bejgli formában feltekerjük .
Tetejét is megkenjük olajjal.
Ugyanígy járunk el mindegyikkel .
4 db tekercsünk lesz.
Majd 180 fokra előmelegített sütőben 35 percig sütjük arany barnára.
Tetejét vaníliás porcukorral meghintjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.