40 dkg libamáj
30 dkg libazsír
1 közepes fej vöröshagyma
2 tk mustár
5 dkg vaj
1 kis csipet őrölt bors
1 -2 tk majonéz
Pici só
Elkészítés
1. Egy lábosban felforrósítjuk a libazsírt, majd beledobunk egy fej megtisztított vöröshagymát kettévágva.
2. Amikor a hagyma megpirult/megsült, szűrőlapáttal kiemeljük, majd a zsiradékba tesszük óvatosan a májat. 20-25 perc alatt a máj el is készül, de végezzünk egy próbavágást.
3. A májat a zsiradékból kiemeljük, lehűtjük, majd apróra vágjuk.Hozzáadjuk a sült hagymát
4. Sóval, borssal, puha vajjal,majonézzel mustárral ízesítjük. Botmixerrel pépesítjük .
5. Hűtőben pár óra jót tesz neki.
6. Friss zöldségekkel, pirítóssal tálaljuk.
Nagyon finom étel ,ajánlom mindenkinek
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.