linzer:
30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 tojás sárgája
1 csomag vaníliás cukor
Fél citrom héja
1 teáskanál sütőpor
Lekvár (barack)
A száraz hozzávalókat a liszt , porcukor ,a vaníliás cukrot , a sütőport, a citrom héját és a margarinnal jol összemorzoljuk.
Ezután hozzáadjuk a tojás sárgáját és jól öszedolgozzuk.
A kapott cipót fóliába rakni és 1 órán át pihentetjük a hűtőbe.
Ha kész kinyujtjuk fél cm re kiszagatjuk és 10 megsütjük ha kihült megkenni lekvárral és porcukorral megszorítások
Másnap jó mert megpuhul
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.