Lucskos káposzta : 1 fej édes káposzta 1 vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma 30 dkg füstölt szalonna Pici tejföl (max:2 evőkanál) 1 kicsi doboz paradicsompür 3 kanal liszt olaj 1 evőkanál só 1 kiskanál Bors 3 kisnál Vegeta 1 kiskanál Kakukkfű 1 kiskanál Köménymag(örölt)
A káposztát ujnyi darabokra vágni és a hagymát kiskockára vágom és azt is bele rakom és a fokhagymát is Bele rakom apró darabokra és sós és bors és vegetás köménymaggal a Kakukkfűvel és egy kis doboz paradicsompürével felteszem fözni annyi vizel hogy jól ellepje. Közben a szalonnát felkockázom és kisütöm Egy kis rántást csinalok a liszt és az olajból csinálom. Ha megfött a káposzta akkor a rántással berántom. Végül a tejfölt hozzá keverjük és a szalonnát hozzá rakjuk és úgy fözzük egy pár percet és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.