80 dkg liba aprólék
25 dkg sárgarépa
25 dkg fehér répa
15 dkg zeller
20 dkg gomba
50 dkg rizs
pezrezselyem
só, bors
babérlevél
kevés olaj
Az aprólékot megmossuk, a zöldségeket megtisztítjuk. A húst hideg vízben feltesszük főni, beletesszük a fűszereket. Amikor félig megfőtt, akkor tesszük bele a zöldségeket.Ha elkészült a húsleves, leszűrjük és a csontokról leszedjük a húst, a zöldségeket nagyobb kockára vágjuk. A gombákat kevés olajon megpirítjuk.A rizst üvegesre pirítjuk, felöntjük a húslevessel. Amikor majdnem kész, óvatosan keverjük hozzá a húst és a zöldségeket és készre főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.