Az hiszem offtopic voltunk! :D
Hozzávalók 4 személyre:
• 4 db csirkemell filé ( én karajszeletből készítettem csont nélkül)
• 1 db hegyes erős paprika
• 1 db piros kápia paprika
• 2 szál újhagyma
• 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
• 8 szelet bacon
• só
• őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
• finomliszt
• tojás
• zsemlemorzsa
A sütéshez:
• étolaj
Elkészítése:
A paprikákat és újhagymát apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott paprikákat és újhagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.
Elkészítés: A bacon szeletekből 2-2 csíkot teszünk a hússzeletekre majd a töltelékből rakunk mindegyik csirkemell szelet egyik oldalára, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Szalmaburgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.
Kautz Józsi receptjét készítettem el nagyon finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.