Madártej:
1 liter tej
4 tojás
4 evőkanál cukor
1 vaniliáscukor
1 liter tejet felrakjuk fözni a vaníliás cukorral majd addig a tojásokat szétválaszuk egyik tálba a fehérjét a másik meg a sárgáját.
A fehérjét felverjük én gépi habverővel szoktam ha kész akor a sárgájaba rakom az cukrot és habosra felvétel hogy a cukor elkeveredjen benne. Amint for a tej evőkanállal szedek a tejbe és megföztem az egyik oldalát majd a másikat amint kész kiszedni lecsöpögtetem után a tejet vissza rakom ha felfort a sárgás maszát bele keverem és ha megvan addig fözöm míg felfő és kész tálalás kor rakok a madár tejből és utána rá a habot és kihült akor fogyasztható .
Akkor akarja duplázhatatja a mennyiséget attól függ hogy ki mennyit szeretne.en azt tetem duplaztam isteni finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.