Nagyon jól néz ki , ezt a habkészítési módot is kipróbálom az tuti! Köszi a tippet!
Nagyon szeretem a madártejet, ezt ajánlom laktózérzékenyeknek és paleosoknak, vagy cukorbetegek is fogyaszthajták.
A tojásokat szétválasztom, a sárgájához hozzáadom a cukrot és habverővel jól felverem. A fehérjéhez hozzáadom a sót és kemény habot verek belőle. Egy jénai tetejébe nagyon kevés vizet teszek és belekanalazom a habot, majd mikróba teszem és mindenkinek más a hőfoka, én kb. 1 percig hagytam bent, figyelni kell, nehogy összeessen a hab. Nem kell a tejbe főzögetni:)
A kókusztejet kibontom és lábosban közepes lángon felforrósítom, a sárgáskrémet belekavarom és pár percig összefőzöm, míg kicsit sűrűsődik. Kiöntöm egy jénai edénybe és a habot a tetejére teszem. Kihűtöm és fogyasztható.
ez alaprecept, de lehet a tejet ízesíteni szerintem kis vaníliával, vagy mazsolát bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.