Nagyon finom.
3 marék tarhonya, 3 db nagyobb krumpli, 1/2 vöröshagyma, 3 db zellerlevél, 1 db fehér paprika, 1 nagy paradicsom, vagy kettő kisebb, 30 dk zsenge borsó, pár db kaporlevél, só , vegeta 2 evőkanál étolaj, piros törött paprika
Aprószemű tarhonyát zsemleszínűre pirítottam egy kevés olajon, egy fél vöröshagymát szeleteltem rá és fehér paprikát, paradicsomot és kockára vágott krumplit, borsót, néhány zeller levelet őrölt piros paprikával megszórtam, és felöntöttem vízzel. Sóztam és Vegetát, borsót tettem hozzá. Tejföllel és paradicsomlével tálaltam!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.