Ez egy baromság. Ez nem "májkrém"!
- 2-3 fej csiperke gomba,
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu/
- só, bors, majoranna
- hidegen sajtolt tökmagolaj, lenmagolaj, pirospaprika olaj
- 2 evőkanál sőrélesztő
A vöröshagymát apróra összevágom, az olíva olajon megpirítom.
Hozzáadom a felszeletelt gombát.
Sózom, borsozom, rászórom a majorannát.
Amikor a gomba megpuhult, akkor összeturmixolom és langyos vagy hideg állapotában hozzákeverem a hidegen sajtolt olajokat, hogy olyan jó olajos legyen, valamint a sőrélesztő pelyhet.
Hagyom egy éjszakán át érlelni, majd reggel tönkölykenyérrel és friss zöldségekkel tálalom!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.