0,5 kg csirkemáj
1 mk őrölt kömény
1 kk pirospaprika
1/2 mk majoránna
1/2 mk őrölt bors
késhegynyi kakukkfű, borsika, szurokfű /oreganó/
25 dkg Ráma margarin
1 kk mustár
ízlés szerint szerecsendió, citromlé
só
A májat megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk. 5 dkg margarinon megdinszteljük a hagymát, beletesszük a köményt, pirospaprikát, majd a májat. Resztelt májat készítünk. Hozzáadjuk a többi fűszert. Ha kész, sózzuk és kihűtjük. Megmixeljük 20 dkg Ráma margarinnal. Ízesítjük a mustárral, szerecsendióval, citromlével. Formázzuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.