Hozzávalók: 1 cs. makaróni tészta,/500gr,/ 1 hagyma olaj, fél kiló darált hús, kevés őrőlt paprika,1 cs Milánói makaróni por.20 dkg. reszelt sajt.só
Elkészítés: A tésztát olajos sós víiben kifőzzük, lecsepegtetjük.A hagymát a zsíradékon üvegesre pároljuk, teszünk rá őrőlt paprikát, vizet,és a hús puhára főzzük, Ha kész , beleöntjük a makaróni pórt, még tiz percig főzzük. Egy tűzálló tálba, vagy tepsibe alulra rakjuk a tésztát, rátesszűk a húst, jól megszórjuk reszelt sajttal és szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.