Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Ebédre ajánlott étel receptek » Mákos lekváros gombóc Csilditől

felvitel dátuma: 2023-10-02 21:21:49       mai nézettség: 1       nézettség: 392
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg héjában  főtt krumpli

30 dkg liszt,

pici só

20 dkg mák,

 15 dkg porcukor

barack lekvár

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 25 perc
Elkészítés:

Krumplit  héjában megfőzzük, melegen lepucoljuk  letörjük, beletesszük a  sót és lehűtjük hidegre majd a  liszttel össze gyúrjuk.

Elnyújtjuk, kockára vágjuk, megtöltjük lekvárral, össze csípjük a tetejét, gombócokat formálunk belőlük.

Forralunk vizet, bele tesszük a gombócokat, amikor fel jön a tetejére akkor leszűrjük és meghempergetjük a darált mákos keverékben, porcukorral meghintjük majd tálaljuk.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.