Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert / hideg recept ( tálaláskor ) » Málna lekvár (Csildi befőz)

felvitel dátuma: 2018-06-16 19:59:06       mai nézettség: 1       nézettség: 926
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:

1000 gr Málna

20 dkg cukor

1 csomag 2:1  dzsemfix

ecet az üvegek fertőtlenítésére

3-4db  2-250 gr kis üveg 

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:

Elkészítés:

Az üvegeket forró ecetes vízben kifertőtlenítjük.
A Málnát megmossuk és lecsepegtetjük.

A málnát a cukorral alacsony lángon felforraljuk, közepes lángon főzöm 15 percig.
Botmixerrel pépesítem.
Belekeverem a dzsem fixet és kifertőtlenített üvegekbe töltöm és fejjel lefelé fordítva száraz dunsztba rakom, ott hagyom kihűlni.
Aki  a magot eltávolítaná, az egy fémszitán nyomkodja át, majd újra forralja fel, mielőtt üvegekbe elrakja.

Felbontás után minél előbb fogyasztandó és hütőben tárolandó.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.