Én kipróbáltam, és a családomnak nagyon ízlett. Örültek neki, hogy nem a megszokott, hagyományos palacsintát kapták a borsó leves mellé
Töltelék:
A tészta hozzávalóit összekeverjük kézi habverővel, és szépen kisütögetjük a palacsintákat. Én a Tupperware Mesterszakács Palacsintasütőjét használom, ahhoz magára a sütőre már nem kell egy csepp olajt sem tenni, még az első palacsintánál sem.
A töltéshez a pudingot jó sűrűre megfőzzük közben és félretesszük hűlni. Közben átkeverjük, hogy ne bőrösödjön meg a teteje.
Miután a palacsinták kisültek, megkenjük a pudinggal, és kétszer félbe hajtva tányérra tesszük.
Mentalevéllel díszítve tálaljuk.
Tipp:
Aki szereti meg is porcukrozhatja, vagy éppen egy-egy gombóc málna, eper vagy vanília fagylalttal is kínálhatja. Ezen kívül málna szezonban majd lehet a pudingba málnát keverni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.