Amikor ránéztem, elakadt a lélegzetem, gyönyörű:)
A piskótához:
8 tojás
8 ek.cukor
8 ek.finom liszt
1 cs.sütőpor
A krémhez:
1/2 kg mirelit málna
1/2 l hulala /vagy más növényi tejszín/
cukor ízlés szerint
1/2 dl rum vagy aroma
A díszítéshez:
tejszínhab,málna szemek
Előkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.
Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez. A piskótát három lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe egy órára. Tejszínhabbal és málna szemekkel díszítjük.
Amikor ránéztem, elakadt a lélegzetem, gyönyörű:)
Köszi szépen!!:))
Hát, ez csodálatos!
Gyönyörű!
Köszönöm a dicséretet!:))
Szia. Hát ez a recept valami álom!!! Gyönyörű és guszta de nagyon. Otthon azt hittem elhanyatlok, amikor megcsináltam, és olyan szép lett mint a tied, és ISTENI FINOM lett!!!!!!!! Köszönöm ezt a csodálatos élményt! Ma i megcsinálom, mert jönnek vendégek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.