3 cs Tante Fanny Friss csokoládés linzertészta 400g
Krém:
2,5 dl tej
15 dkg cukor
1 cs vaníliás puding por
25 dkg margarin
2 cs Tante Fanny Friss csokoládés linzertészta 400g.
A tésztát kb. 20 perccel a felhasználás előtt vegye ki a hűtőszekrényből, majd gyúrja át.
Mandulácska formákat margarinnal kikenjük, és a tésztából mogyorónyi mennyiséget kicsipünk, és a formába simítjuk, majd előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 6-8 perc alatt megsütjük.
A megsütött felekbe egy tk. krémet helyezünk és egy másik felet ráhelyezünk.
1 cs Tante Fanny Friss csokoládés linzertészta 400g pedig külömböző formákat szaggatunk ki és sütjük meg, majd díszítjük.
Krém:
1,5 dl tejet feforralunk 15 dkg cukorral.
1 dl tejben a vanília pudingport elkeverjük és 10 percig állni hagyjuk, majd a 1,5 dl felforralt tejbe belefőzzük, és ha elég sűrű félretesszük hűlni.
25 dkg margarint kikeverünk és a kihült tejes pudinghoz keverjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.