Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( zsemlemorzsa ) » Maradék húsból fasirt

felvitel dátuma: 2021-07-12 10:14:28       mai nézettség: 1       nézettség: 618
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

maradék főtt hús
maradék kirántott hús
maradék csibehús a pörköltből
1 ek főtt burgonya
só, bors
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma

A panírozáshoz:
zsemlemorzsa

Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Ledaráljuk a maradék húsokat a húsdarálón, majd a vöröshagymát is átnyomjuk rajta. A darált húshoz adjuk a lereszelt fokhagymát, a sót, a borsot, a burgonyát is. Ha nem állna össze a massza, egy nyers tojást is rakhatunk bele. Egy másik tálba öntjük a zsemlemorzsát, a masszából csipünk egy darabot, golyóvá formáljuk és meghempergetjük a zsemlemorzsában. Kezünkkel vagy egy sütőlapát segítségével akár húspogácsákat is süthetünk belőle. Egy serpenyőben bő olajat hevitünk, majd a forró olajban kisütjük mindkét oldalukat. Bármilyen köret jól illik hozzá.

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.