2 kg marhahús
2 közepes fej hagyma
1 kisebb tv paprika
1 kisebb paradicsom
néhány szem köménymag
2-3 gerezd fokhagyma
étolaj
2 kk pirospaprika
fehérbors
Nokedlinek:
3 db. tojás
20 dkg liszt
A húst hártyáitól megtisztítjuk, kockára vágjuk, meg mossuk.
A hagymát kockázva olajon üvegesre sütjük.
Rátesszük a húst és fehéredésig sütjük addig enged egy kis levet is a hús.
Megszórjuk 2 kávés kanál pirospaprikával, és felöntjük 1,5- 2 dl vízzel.
Belerakjuk a paradicsomot, köményt, borsot, stb, ízesítjük.
Lefedjük és lassú tűzön kb 2 órát főzzük .
Közben elkészítjük a nokedlit és ezzel tálaljuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.