pulykamell filé 0,60 kg
étolaj a sütéshez
burgonya 0.40 kg
rizs 0,20 kg
ananász 0,50 kg
mandarin 0,30 kg
trappista sajt 0,15 kg
fokhagyma 1 gerezd
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
grill fűszer ízlés szerint
A pulykamellet forró olajban megsütjük, összetört fokhagymával megkenjük.
A tűzálló tálba helyezzük a pulykát, majd rárakjuk az ananász karikákat és a mandarint.
Trappista sajtot ráreszeljük, és forró sütőben rápirítjuk.
Tálaláskor párolt rizst, és sültburgonyát adunk köretként hozzá.
Idény zöldséggel vagy aszalt gyümölccsel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.