A vajat a porcukorra kikeverjük a Konyhaművész Pro Tálban, és egyenként hozzáadjuk a tojásokat is. Tovább keverjük, majd hozzátesszük a sütőporral elkevert lisztet. Jól kikeverjük, majd 3 részre osztjuk a masszát.
Első részbe belekeverjük a kakaóport.
Második részbe kerül a citrom héja és a vaníliás cukor.
A harmadik részbe kerül 2 ek liszt és a Turbó Aprítóban pépesített 10 dkg eper.
Mindhármat jól kikeverjük.
A Szilikon Király formát rátesszük a sütő rácsára, és amíg bele rétegezzük a tésztákat, a sütőt is előmelegítjük 170 fokra.
Rétegezés:
Első réteg a vaníliás massza.
Második réteg az 1 ek lisztbe forgatott 10 dkg apró eper.
Harmadik réteg az eperpépes massza.
Negyedik pedig a kakaós massza, amit én kis halmokban tettem az epres részre.
Betoljuk az előmelegített sütőbe és 20-25 percig sütjük. Tűpróbát végzünk, mivel minden sütő más-más.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.