Hozzávalók:
1/2.kg.spagetti,
2doboz.paradicsom-konzerv,
2pohár tejföl,
2doboz.sertés v.marha-májkrém,
20dkg.parizer(el is maradhat),
1fej nagyobb vöröshagyma,
1 1/2dl olaj, v. (aki szereti házi zsír)
1/2dl víz,
A vöröshagymát kockára vágunk,megdinszteljük(mint mikor a pörköltnek készítjük)
20dkg parizert kisebb kockára vágjuk a hagyma közé rakjuk,
A2doboz sertés-májkrémet bele tesszük,villával szét nyomkodjuk.
Hagyjuk egy kicsit össze forralni,1/2dl vizet tehetünk hozzá.
Majd beletesszük a 2doboz paradicsom konzervet is.
Ha elkészült levesszük a tűzről,hagyjuk hűlni.
Ha már kissé kihűlt bele tesszük a tejfölt,össze kavarjuk.
Míg a keveréket össze állítjuk,addig felteszünk egy 5/literes fazékba vizet
forralni.A forrásba lévő vízbe beletesszük a 1/2kg spagettit.
A spagettit 3 részre törjük és így főzzük meg. Ha meg főtt a spagetti
az elkészült keverékkel össze rakjuk,és tepsi berakjuk. A tejfölből hagyunk egy keveset mert a tésztatetejére rátesszük a maradékot.
Sütőbe toljuk és meg sütjük.(nagyon finom,hamar elfogy.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.