80 dkg sertéslapocka
1 fej vöröshagyma
1 kisebb padlizsán
1 kisebb cukkini
1 kaliforniai paprika ( de megfelel a pritamin vagy kápia is)
1 szál sárgarépa
10 dkg gomba
3 dl száraz fehérbor
só
oregánó
bazsalikom
2-3 evőkanál olívaolaj vagy kókusz zsír
A lapockát kockára vágjuk, a vöröshagymát szintén apróra vágjuk. A padlizsánt héjától megszabadítva szintén kockázzuk fel. A zsiradékot felmelegítjük beletesszük a kockára vágott vöröshagymát egy kicsit megfutattjuk majd hozzáadjuk a lapockát valamint a padlizsánt amit szintén kockákra vágtunk. A padlizsán az szét fog főnni a raguban , de ettől egy nagyon finom selymes ízt kapunk. Hozzáadjuk a sót és a fűszereket. Egy kicsit megpároljuk kb. 20 percig majd hozzáadjuk a kockázott sárgarépát és hozzáöntjük a bort és tovább pároljuk. Szntén 20 perc a párolási idő. A végén hozzáadjuk a cukkinit és gombát majd készre főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.