Hozzávalók:
· 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
· 1 cs. medvehagyma
· 2 db tömlős krémsajt
· 15 dkg bacon
· só
· őrölt fehér bors
· 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
· 2-3 tojás
· 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
· étolaj
Elkészítés
Elkészítés:
A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges,/ a bacon sós! / és borssal.
A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.