Nagyon jó!!
Hozzávalók:
20 dkg juhtúró
2 evőkanál tejföl
1 kis fej vöröshagyma
15-20 medvehagyma levél
1 teáskanál pirospaprika /őrölt/
1 evőkanál mustár
1-2 kávéskanál őrölt kömény /ki mennyire szereti/
1 csapott kávéskanál bors /ízlés szerint/
só /nem biztos, hogy kell, mert a juhtúró sós/
Fűszerezéshez www.toldifuszer termékeket használtam.
Elkészítés:
A medvehagyma szárait eltávolítom, megmosom, leitatom a vizet róla és felaprítom. A túrót a tejföllel összekeverem, majd hozzáadom az aprított /esetleg reszelt/hagymát, borsot, köményt, mustárt/esetleg a sót/, majd a végén az apróra vágott medvehagymát is hozzákeverem.
Fogyasztható azonnal is, de jobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben, mert jobban összeérnek az ízek!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.