Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Medvehagymás mustáros szelet

felvitel dátuma: 2016-04-17 14:15:03       mai nézettség: 1       nézettség: 858
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg sertéskaraj

1-2 evőkanál szójaszósz

3 evőkanál olaj

2 evőkanál aprított medvehagyma (vagy fél csomag szárított medvehagyma)

aprított petrezselyemzöld

2 gerezd fokhagyma

1 evőkanál mustár

1 teáskanál máz

1,5 dl húsveles alaplé

Panírozáshoz:

3 evőkanál liszt

1 kávéskanál  cayenne-i bors

csipet

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és a fűszeres lisztbe forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Kiszedjük a serpenyőből és félre tesszük, a visszamaradt olajat a fűszerekkel ízesítjük, felengedjük a húsleves alaplével, hozzáadjuk a medvehagymát és felforraljuk, majd a szójaszószt is hozzáöntjük. A húsokat visszarakjuk a szószba és lefedve lassú tűzön puhára pároljuk. Ha a leve kezd elfőni, egy kis vízzel pótoljuk.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.