Nagyon guszta
4 db csirkecomb
3-4 levél medvehagyma
A panírozáshoz:
2 db tojás
4 ek.finom liszt
só
finom liszt
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkecombokat megtisztítjuk,/én a bőrét lehúztam/ a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk.A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk.Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.A combokat lisztbe,a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk.Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!::))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.